Опции за онлайн стрийминг за информирани

О

Бъди любезен. Пренавиване! е фраза, толкова архаична и чужда в съвременния свят на Blu-ray, Video on Demand и онлайн стрийминг, че за по-голямата част от това поколение е безсмислена. Нека помислим колко добре е била известна тази фраза, ако сте наоколо, за да изпитате тромавия правоъгълник, който е VHS касета. Вашето забавление се основаваше на задвижвания към местния Blockbuster Video, за да проверите най-новите версии или стари любими. Аз самият си спомням колко много съм наблъсквал нервите на по-малкия си брат, защото за 10-ия път „пропилях“ един наем в „Детска игра“. Какво мога да кажа? Обичах изплашените от мен глупости като дете. Така че с напредването на годините преминахме от физическа проверка на филми към заплащане на гледане на VOD от уюта на нашия дом, към сегашния най-често срещан източник на развлечения, незабавно онлайн стрийминг и незабавни изтегляния.

Да можете да предавате поточно филми и телевизионни предавания незабавно от вашия диван е това, което направи онлайн стрийминга успешен бизнес. Освен че е удобно, можете на практика да гледате всеки филм или телевизионно предаване, което искате, в рамките на минути. Помислете кога сте се появявали във видео магазин и филмът, който сте искали да наемете, вече е бил проверен. Или нямаха достатъчно копия, или беше ново издание и всички искаха да го гледат. Онлайн стриймингът премахва този проблем. Сега това, с което се сблъсквате, е решението коя услуга работи най-добре за вашите нужди.

Нека започнем с Netflix. Тази популярна услуга за онлайн стрийминг е базирана на абонамент с три опции за план: Basic, Standard и Premium. Всички опции предлагат неограничен стрийминг на филми и телевизионни предавания на цена от $ 8 до $ 12 на месец с допълнителната опция за добавяне на DVD под наем. Гледането на Netflix е лесно, когато можете да получите достъп до него в движение през смартфон и таблет или у дома чрез вашия лаптоп или конзола за видеоигри, като Xbox One. Netflix има хиляди опции за филми и телевизионни предавания и редовно добавя нови филми, за да предложи на абонатите повече от това, което искат. С популярността на тази услуга Netflix дори се разклони и продуцира свои собствени телевизионни предавания, известни като Netflix Originals, като хита Daredevil, чиято премиера беше миналия април.

Друг най-добър вариант е Amazon Prime Instant Video. Тази опция е предимство като член на Amazon Prime. Абонаментът за Amazon Prime е $ 100 на година, $ 8.25 на месец, което в крайна сметка е страхотна стойност, особено ако пазарувате често в Amazon. Те носят почти същите филми като Netflix и също така имат свои собствени продуцирани предавания, наречени Amazon Studio Exclusives. Опциите за гледане са подобни, тъй като Amazon Prime Instant Video е достъпен чрез други устройства, както и с Fire TV на Amazon. Едно предимство пред Netflix е възможността да наемете филми, които не са безплатни чрез Prime, както и да можете да купувате филми, които се изтеглят незабавно във вашия акаунт. Това ви дава по-добър избор в области, където Netflix може да липсва.

Ако Netflix и Amazon Prime Instant Video са на върха на играта за стрийминг на филми, тогава Hulu Plus доминира, когато става въпрос за стрийминг на телевизионни предавания. На 7,99 долара на месец, Hulu Plus има по-добър каталог на телевизионни предавания от предишните две услуги за стрийминг и все още предлага няколко пълнометражни филма. Тази абонаментна услуга е за хора, които обичат да гледат по-стари предавания, както и тези, които в момента се излъчват в реално време. Hulu Plus публикува нови епизоди на изпълняваните в момента предавания дни или понякога часове след току-що излъчването му по телевизията. Това ви дава удобството да гледате вашите предавания по-късно или ви позволява да наваксате, когато изостанете. Hulu Plus е добър допълнителен абонамент, който можете да добавите към предишните два абонамента, за да ви даде повече разнообразие в селекциите на вашите телевизионни предавания.

В зависимост от това дали имате iPhone или използвате Android система, може да отворите и няколко опции за изтегляне на съдържание. Те може да не са най-популярните опции или най-евтините, но носят значителна селекция за приблизително същата цена. iTunes и магазините на Google Play предлагат новоиздадени и по-стари материали и се заплащат за съдържание, наемат се или се купуват. YouTube също навлезе в областта на наемането или закупуването на филми.

За мен и съм сигурен, че и много други, онлайн стриймингът и незабавното изтегляне са променили начина, по който получавам съдържанието, което искам. Няма повече да напускам видео магазин или павилион Redbox с празни ръце или да напускам къщата ми. Всичко е на една ръка разстояние. Кой ще каже, че в бъдеще не мога да предавам поточно филми моментално в кола, която се кара сама? Това със сигурност ще направи тези дълги пътувания много по-поносими.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta