BYO Audio – Преглед на видео стрийминг

B

BYO Audio е лидер в поточното аудио и видео от 2003 г. и получава високи оценки от този рецензент. Сега, ако обмисляте интернет реклама и маркетинг и се нуждаете от аудио и видео, можете да опростите процеса. Добавянето на видео и аудио може да ви помогне да се откроите сред тълпата. Аудио / видео ангажира сетивата по начин, който само отпечатаната дума не може да направи и всичко това може да стане за броени минути. Техният софтуер обработва всички формати, изисквани от Windows Media или Quicktime. Просто качете, след това поставете един ред код на вашия уебсайт и интернет потребителите могат да гледат вашите видеоклипове незабавно. Можете също така да записвате направо от вашия работен плот, като използвате изключителната технология Video Web Recorder. Всичко, от което се нуждаете, е уеб камера. Поставете толкова видеоплейъри на толкова уеб страници, колкото искате. Не е нужно да знаете HTML, за да добавяте видеоклиповете си към уебсайта си. Просто трябва да можете да изрежете и поставите. Прегледах тази услуга като доволен клиент от повече от 2 години. Тази статия дава кратък преглед на услугите, но силно препоръчвам да посетите уебсайта на тяхната компания за пълен списък с функции, които са твърде много, за да бъдат изброени в този кратък сегмент.

BYO Audio ви позволява да създавате аудио записи незабавно с евтин микрофон. Просто включете микрофона си в компютъра и използвайте онлайн рекордера. След това превърнете записа в HTML, копирайте го и го поставете във вашия уебсайт или целева страница. Техният софтуер също ви дава възможност да поставите хипервръзка, която отвежда посетителя ви до уеб страница на BYO, където плейърът може да се играе там. Хипер връзките работят чудесно за имейли и маркетингови кампании по имейл. Записвайте аудиото си от всяко място и по всяко време.

Изберете и външния вид на плейъра. С над петдесет играчи, от които можете да избирате, можете да изберете стил на бутон на играч; променете формата на бутона, цветовете на предния план и фона на бутона и дори размера на бутона. Можете да имате автоматично възпроизвеждане на аудио при отваряне на страницата или да имате аудио цикъл, който да се възпроизвежда отново и отново. Можете дори да направите бутона невидим, ако искате. Бъдете сигурни, че играчите могат да бъдат поставени навсякъде на вашата страница.

BYO Audio предоставя смислен партньорски план, който плаща щедра комисионна от 33% за всеки реферал, който се присъедини. Само 3 препоръчани и вашата месечна услуга е безплатна. Можете също да използвате някоя от няколко опции за публикуване, като Аудио на уебсайтове, Видео и Подкастинг, за да помогнете за изграждането на вашите филиали. Всички клиенти, които конвертират безплатната пробна версия, дават 33% комисионна на своя референт на месечната им абонаментна такса. Ние измисляме нови начини да помогнем на нашите филиали да печелят комисионни всеки ден. От бек офиса на вашите акаунти компанията предоставя лесни за разбиране инструкции за употреба. С 30-дневната пробна версия получавате достатъчно време, за да вземете системата на тест драйв. Съжалявам, че забравих, цената е малко под $ 20 на месец. Аз лично го предпочитам да използвам вградени видеоклипове в YouTube поради причината, че той задържа посетителя ви на вашия сайт и не им дава начин да се отдръпнат, поне не като щракнат върху видеоклипа. Карайте го, играйте с него, не можете да го счупите.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta