Как да създадете продукти, които да се продават на печалба, като говорите и слушате

К

Има хора, които познавам, които биха ви казали, ако имате възможност да ги попитате, че понякога говоря твърде много. Е, това може да е вярно, но след цял живот в продажбите също знам как да слушам. Говоренето и слушането са от решаващо значение във всеки процес на продажба.

Говоренето и слушането също могат да бъдат много важни инструменти при производството на цифрови продукти, които можете да продавате с печалба. Интересувате ли се? Тогава четете нататък!

Един от най-лесните начини да направите това е като запишете интервю и след това го продадете като MP3 продукт за изтегляне.

Интервюто може да се направи по различни начини. Ако сте експерт във вашата пазарна ниша, можете да накарате някой да ви интервюира. Като алтернатива, ако не се чувствате достатъчно уверени, за да направите това, тогава посочете експерт и попитайте дали можете да ги интервюирате.

Ще откриете, че повечето експерти са твърде доволни да говорят по темата си и ще бъдат благодарни за безплатната реклама.

Поставете се на мястото на вашите потенциални клиенти и помислете за въпросите, които имат, и стила на интервюто, който биха искали да чуят. Полезен съвет е да изброите 12 до 15 най-често срещани въпроса за вашата ниша и след това да преминете през тях.

Спокойният стил на неформално интервю работи добре и е привлекателен за повечето хора. За първия си продукт се насочете към 30-минутен аудио продукт. Може би си мислите, че това изглежда много, но ако го решите, това са само 2 минути на въпрос, ако имате 15 въпроса.

Фактор за въведение и заключение и е дори по-малко на въпрос. Реалността е, че вероятно ще ви свърши времето и няма да можете да покриете 15-те въпроса.

По отношение на технологиите това е доста лесно. Ще ви трябват компютър, интернет връзка, микрофон и малко безплатен софтуер. Audacity е идеален за запис и редактиране на звуци.

Ако правите интервюто по телефона, има различни доставчици, които ще запишат разговора вместо вас и след това ще ви изпратят MP3.

След като имате своя MP3, трябва да го качите, така че клиентите ви да имат достъп до него. Има различни начини за това, напр. можете да използвате вашия сайт на WordPress или услуга като ClickBank.

Ако използвате ClickBank за продажба на вашия MP3, това има допълнителното предимство, че филиалите ще направят част от вашата промоция вместо вас.

И така, имате го – ясен начин да създадете цифров продукт, който може да се продава много бързо. Това е чудесно място да започнете, ако все още нямате продукти за продажба и ако обичате да говорите и слушате, тогава какъв по-добър начин да раздвижите бизнеса си.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta