Незабавен телесеминар – какво е това?

Н

Във всеки бизнес маркетингът е ключов компонент за увеличаване на клиентската база и реализиране на повече продажби. Целта на онлайн маркетинга е да привлече вниманието на максималното количество клиенти и да ги информира как вашият бизнес може да бъде ценност за тях. Има много възможности за това. Телесеминарите са братовчедите на уеб предаванията и уеб семинарите. Телесеминарното изживяване е събитие на живо, което предлага на клиентите по-интерактивна връзка, докато все още са в онлайн среда. Instant Teleseminar използва стария начин на teleseminars и го модернизира, за да увеличи не само опита на бизнеса, но и опита на клиента.

Така че, за всеки, който е хоствал предишен телесеминар, знаете, че това е нещо повече от просто производство. Има много планиране, включени преди вашето събитие и последвайте с продажби и възможни нови възможни клиенти. Има и толкова много важни факти в присъстващите. Кой присъства? Какво е средното време, което те гледат? В кой момент спряха да гледат? Това е критична информация, която ви казва дали презентацията ви е имала достатъчно обжалване и кой точно е бил обжалван пред нея (целевият ви пазар). Той също така означава високите и най-ниските точки по време на самата презентация.

Моменталните телесеминари са създадени, за да бъдат „високо докосващи“ системи за маркетинг на Teleseminar и Webinar. Това означава, че е създаден, за да помогне на бизнеса през целия процес на създаване, хостване и следване.

Предварително производство

Моменталните телесеминари създават персонализирана страница за събитие, която популяризира вашето събитие и ви подготвя аудитория. На тази персонализирана страница можете да събирате въпроси от потенциалните клиенти, за да ви помогне да очертаете дневния ред на презентацията си. Тази страница също така дава възможност на вашия гост да отпечата напомняне с информация за вашата мелодия. Можете също така да прегледате слайдовете на Power Point, преди да ги представите на аудиторията си.

Производство

Instant Teleseminar осигурява взаимодействие по телефона и чрез уеб базирани контроли. Тази функция позволява на вашия бизнес да знае кой участва във всяко обаждане и възможността да се свърже с изчезнал гост. Има и полезни функции, като например възможността гостите да вдигат ръце, за да задават въпроси онлайн. Една функция, която надхвърля средния телесеминар, е функцията за предприемане на действия. Това ви позволява да изберете идеалното време за натискане на този бутон „предприемане на действия“, като дава на зрителите си формуляр за включване, за да закупи или първия продукт от вас, или дори този голям билет.

Следваме

С Instant Teleseminars можете да преглеждате статистически данни след вашите продукции, за да оцените акцентите и ниските точки по време на вашата презентация. Това дава на вашия бизнес информация за корекции, които можете да направите на бъдещите телесеминари. Освен това ви се предоставя пълен списък с обаждания с имената на всички повикващи, но също така и техните местоположения и информация за контакт. Това ви показва демографски къде интересът към вашия бизнес е пик. И накрая, и може би най-важното, е номерът на обаждането. Това ви казва колко хора сте достигнали по време на събитието.

Бизнесът може да се възползва от използването на налични за тях инструменти и ресурси, като например незабавни телесеминари. Отнема работата на догадки от всички усилия, които се влагат и излизат от добре организираното производство. Смисълът на правенето на телесеминари е да постигнете максималния си потенциал, да направите по-големи продажби и да разширите списъка си с перспективи. Защо не постигнете това чрез всеобхватна програма, предназначена да ви помогне в този процес?

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta