Интернет маркетинг за художници – BlogTalkRadio

И

Познавам някои мои приятели художници, които хостват безплатно свои собствени интернет радио предавания на BlogTalkRadio.com. Можете да говорите за своето изкуство като промоционален инструмент, да говорите за техники и да популяризирате своите коучинг услуги или дори просто да говорите за оценяване на изкуството. Това е вашето шоу и можете да говорите за каквото искате.

Това, което е хубаво да имате свое собствено шоу, е, че то изгражда марка за вашия арт бизнес. Хората могат да слушат вашето предаване от цял ​​свят, защото то е достъпно от Интернет. Всеки, който има връзка с интернет, независимо дали е в САЩ, Африка или Европа, може да търси и намира вашето предаване в BlogTalk. Помислете какво би могло да означава за вашия бизнес! Можете да създадете онлайн бизнеса на мечтите си, независимо дали сте художник, треньор, автор или какъвто и да е бизнес.

Можете да получите огромно слушане много бързо, като поканите хората да бъдат гости на вашето предаване. Всеки иска шанс да бъде повишен, така че има шанс да получите някой доста известен във вашето шоу като гост. Когато всички техни фенове се настроят, популярността ви също ще се увеличи. Свързването в мрежа никога не е било по-лесно, отколкото със собствено интернет предаване. И споменах ли, че е безплатно? Независимо дали се опитвате да създадете пощенски списък, да популяризирате вашата марка или да насочите слушателите към уеб страница за закупуване на вашите продукти, това е инструментът за вас.

Говоренето в шоу е едно. Друго е как да накарате слушателите да се регистрират или да закупят вашето изкуство. Лесно е, ако имате подходящо обучение за създаване на уебсайтове, системи за електронна търговия и техники за електронна поща. Инвестирането в обучение по интернет маркетинг ще ви гарантира, че ще избегнете скъпи грешки и ще започнете да печелите пари веднага. превърнете бизнеса си с изкуство от хоби в част или работа на пълен работен ден, като научите правилните техники.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta